kelpie

kelpie

Ferie & Dania Cup

hundelivPosted by Susanne Fri, July 25, 2008 13:00:52
Vi har været på ferie i Rude hos Tores forældre, der bor ude på landet med stor have og marker omkring. Ginny elsker at ligge udenfor og følge med i livet på landet smiley. Svigerforældrene har desuden lige fået høns - dem fandt Ginny MEGET spændende!

Samme uge var der Dania Cup ved Herlufsholm, hvilket i deltog i. Af hensyn til sønninke løb vi dog kun 1 løb/dag i stedet for 2 de første 3 dage. Men ikke desto mindre lykkedes det os at få den sidste pind i SP1 og hele 3 pinde i AG1, så nu er vi i både SP2 og AG2 smiley. Vi løb i alt 7 løb og de sidste 5 løb var fejlfrie! Sidste løb var i SP2, hvor vi blev nr. 7 ud af ca. 80 hunde. Fin debut synes jeg & jeg er såå stolt af min dejlige hund smiley.

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post20

Det forgangne år..

hundelivPosted by Susanne Sat, May 10, 2008 10:23:41
Hmm... Gad vist om jeg nogen sinde bliver den store blogger smiley . 10 mdr siden jeg sidst skrev.. Hmm ja her er jo sket en del af både godt og skidt. Min far døde den 7. juli sidste år smiley. Han havde kræft og det var i og for sig et ok tidspkt for ham at tage afsked med denne verden. Hans krop tog ikke kemoen særlig godt og han fik fred før han for alvor blev mærket af canceren.
Vi havde før dette planlagt at gå 3 uger på Camino De Santiago i Nordspanien. Denne tur blev afkortet til 10 dage istedet. Men det var dejligt trods alt at komme afsted & den perfekte ferieform for mig efter min fars død. Den gav virkelig ro til at reflektere over tilværelsen og bearbejde min sorg.


Vi har desuden aftalt at gå Caminoen igen senest i år 2013. Det ser jeg frem til smiley

Den primære årsag til at vi har sat fristen, så langt ud i fremtiden er at jeg venter vores lille søn (havde termin i denne uge) smiley. Og i 2013 vil han være 5 år og forhåbentlig sætte lidt pris på en vandretur med sine forældre (måske i lidt mere luksusudgave end en alm pilgrimsvandring smiley.

Og så til lille Ginny-pigen, der jo blev 3 år i sidste uge. Hun trives og nyder vist nok at jeg pt er hjemme hver dag. I al fald er hun blevet mere rolig. Vi er nu stoppet med agility indtil jeg har født og er klar til at følge Ginnys fine tempo igen. Lige nu bliver det mest til et par daglige ture i luntetrav.. Derudover forsøger jeg på bedste vis at hygge lidt med hende med leg & småtræne lidt.

Jeg har tilmeldt os Dania Cup i uge 28. Det bliver enormt spændende at opleve. En hel uge med agility konkurrencer. Det er planen at vi skal konkurrere i AG1 & SP1 hver dag (undtagen onsdag, der er hviledag) hele ugen. Ginny har jo 2 pinde i SP1, så om alt går vel, så rykker vi forhåbentlig op i SP2 og hvem ved måske med lidt held vi også klarer at løbe os til oprykning i AG..smiley

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post19

Sommerferie og

hundelivPosted by Susanne Mon, July 09, 2007 22:42:09
Jeg har længe haft problemer med blogen og ikke kunne skrive indlæg smiley
Men nu kommer en kort opdatering af de seneste uger. Vi har været til afslutning med agilityholdene vi træner på. Det var en heftig uge: 3* agility, 1*LP træning og en gang LP2 prøve. LP2 har jeg skrevet om på Ginnys egen side.

Denne weekend var vi så afsted til det længe ventede klikkerkursus med Bianca. Kurset er stykket sådan sammen at hver af de ti hunde med førere er på 2* 20 min begge dage. Dette synes jeg er en virkelig god opbygning, da man har instruktørens fulde opmærksomhed i den tid, man er på. Desuden er man fri til at iagtage og lære medens de andre er på. Jeg havde valgt at få hjælp til de øvelser Ginny og jeg har proplemer med, så vi lagde ud med fri ved fod. fortsætning følger...

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post18

Lidt af hvert

hundelivPosted by Susanne Sun, June 10, 2007 10:16:15

Ginny og jeg har ret så meget at se til nu for tiden, så der har ikke været tid til at få skrevet her i bloggen. Men jeg vil forsøge at skrive lidt om hvad vi har bedrevet tiden med den sidste måneds tid.

Mandagsaftenerne tilbringer vi i Albertslund, hvor jeg er instruktør. Første hold er for begyndere, så Ginny ligger pænt i sit bur og venter imens. Andet og sidste hold er for øvede og her træner Ginny med. Den ene af kursisterne på det øvede hold har været uheldig og kan ikke selv løbe med sin hund (en stor lab-blanding). Jeg har så løbet med den ved to træningsgange. Det har været sjovt og lærerigt at løbe med en helt anden type hund. Lab-blanding skal opmuntres en del undervejs og er også ret meget langsommere end Ginny. Så den skal handles helt anderledes end Ginny.

Onsdag træner vi i Vallensbæk agility sport (BCK) på holdet for de letøvede. Særligt jeg får enormt meget ud af at træne med her, da der jo er instruktør på til at fortælle hvilke fejl jeg laver. Ginny er bogstaveligt talt holdetas sorte får smiley (det er næsten ene sort/hvide bc'ere på holdet).

Torsdage cykler vi så de 4,5 km ud til Albertslund, hvor vi træner lydighed i 1-1 1/2 før vi cykler hjemad igen.

3 søndage i maj var vi på massagekursus, hvor jeg selv sagt lærte hvordan jeg skulle massere Ginny. Jeg har længe været lidt bekymret for om Ginny manglede lidt massage. Ikke fordi hun har vist tegn på ubehag, men mere fordi at hun jo løber agility 2*ugentlig, springer herhjemme når vi selv-træner og løber 5-6 km med kæresten 3-4 gange om ugen og jo også cykler sammen med mig onsdage og torsdage.

I alle fald har det været enormt lærerigt at være på massage-kursus, samt at det har lettet lidt på min bekymring.smiley

Konkurrence mæssigt har vi også været aktive smiley

Den 3. juni debuterede vi i LP2 i Fensmark. Det blev til en 3. pr. Bedømmelsen findes på Ginnys LP-side. Jeg har tilmeldt os til LP2 igen den 30.juni i Lyngby. Det giver os 3 uger til at få et par ting på plads smiley. Nej, pjat men Ginny behøver absolut træning i at være ude til stævner.

I går den 9. juni debuterede vi i agility. Jeg var et kvaj og glemte alt om hvad jeg har lært Ginny om felter smiley. Spring gik det lidt bedre, borset fra at vi fik en ærgelig fejl på hjulet. Ginny løb hurtigere end hurtigt og banen var meget ligeud, så jeg fik ikke markeret hjulet ordentlig med det resultat at ginny løb forbi.. På trods af denne fejl, hvor vi brugte tid på at rette, så klarede vi banen på 1 sek. under banetid. Vi endte rent faktisk med at blive nr 2 i klassen! Så endnu mere ærgeligt at jeg kvajede mig, da vi ellers ville have fået vores 1. pind.. men pyt vi havde det kanon sjovt begge to. Alt i alt er jeg ret så tilfreds med vores debut. Nu træner vi mere sikkerhed og så er vi klar til igen til august smiley

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post17

2 ÅR !

hundelivPosted by Susanne Sun, April 15, 2007 08:06:22

I dag er det 2 år siden Gorgeous Ginny kom til verden. Øj hvor jeg husker den dag. Jeg var lige kommet hjem fra arbejde og tændte pc'en. Der lå en helt frisk mail fra Pia, der skrev at nu var Xtra ved at føde og at 2 tæver var født. Om jeg stadig var interesseret? Knap havde jeg læst det og svaret, så var PIa klar på MSN og YES jeg var klart interesseret! smiley. Jeg havde jo lagt forespørgsel ind på på en hvalp 2-3 mdr. før parring mellen Xtra og Jack var planlagt til at skulle ske. Og indtil nu har hun været al ventiden værd. Hun er bare en skøn hund.

  • Comments(2)//kelpies.dyrelunds.dk/#post16

Forsvundet indlæg..

hundelivPosted by Susanne Fri, March 16, 2007 07:45:59

Hmm...jeg havde skrevet et indlæg her til morgen. Og nu er det væk! Øv, jeg har muligvis ikke fået trykket gem smiley

Nå men i al fald gik det ud på at fortælle om at Ginny har udfordret sin svenske søster Gimla. Og at jeg derfor har oprettet en træningsdagbog, som kan læses ved at klikke på linket i bjælken ovenfor..

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post14

Funderinger..

hundelivPosted by Susanne Thu, March 15, 2007 10:19:13

Dem har jeg mange af netop nu.:

Sterilisering af Ginny?

Ginny har jo en noget mindre underkæbe end overkæbe. Dette har medført at jeg må indse at hun aldrig skal have hvalpe. Ærgeligt for en hun er en kanongod hund med et super temperament.
Når hun så ikke skal have hvalpe, så tænker jeg at hun ligeså vel kan blive steriliseret. Derved er det nemmere at planlægge træning og konkurrencer. ligesom det også forebygger gener for Ginny senere i livet fx livmoderbetændelse og brystkræft. Men så igen er det jo et stort indgreb og vil hendes temperament forandres?

En anden ting er når jeg skal have en hund mere, så kan jeg håbe på at det vil være lidt lettere med to, når den ene er steriliseret.

Ny Hvalp?

En hund mere vil jeg jo have. Men er det tiden nu? Er Ginny klar til at få en hvalp ind i sit hjem? Det tror jeg nu nok hun er. I al fald klarer hun fint samvær med andre hvalpe og voksne hunde både her og ude. Men igen så er det jo noget helt andet, når den bliver en del af vores flok.

Har jeg tiden til en hvalp og alt hvad det indebærer? Ginny bliver jo 2 år nu og er godt i gang med hendes træningskarriere. Hun er efterhånden ovenpå igen efter Clara's noget hårdhændede behandling. Så hun er altså ikke helt så krævende længere.
Nu hvor jeg har kørekort vil det alt andet lige være lettere for mig at komme rundt med 2 hunde..

Bil?

Skal jeg anskaffe mig en bil nu? eller skal jeg låne naboens og min mors, når det er nødvendigt? Evt. undersøge muligheden for at stå som bruger af naboens bil? Hvis jeg står som bruger vil jeg jo få ancinnitet...

Ja, jeg har mange, mange flere ting, som jeg går og funderer på netop nu smiley ikke nemt...

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post12

Agility

hundelivPosted by Susanne Mon, February 19, 2007 19:24:59

Nu ser det endelig ud til at vi kan komme rigtig i gang med agility træning smiley

Jeg har fundet en klub her i nærheden, hvor vi kan træne om onsdagen. Så nu bliver det agility træning både mandag og onsdag og så begynder det jo at være lyst ude længere, så jeg kan nå hjem fra arbejde og træne lidt inden det bliver mørkt smiley

I lørdags var vi på AG kursus med Sarah Lorentzen. Det var kanon godt. Sarah er enormt dygtig til at lære fra sig smiley. Jeg skriver mere om dette sener, nu skal vi af sted til agility træning.

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post11
Next »