kelpie

kelpie

skab..

hundelivPosted by Susanne Sun, February 04, 2007 08:26:57

Ja Ginny er i behandlingt for skab. Det har resulteret i at hun ikke har måttet lege med / hilse på andre hunde og hvad værre er: AG måtte hun heller ikke komme til smileyOg nu er de ved at lægge ny bund i Ridehuset, så nu er AG træningen indstillet på ubestemt tid...øv da også.

Men men alt er jo ikke kun skidt smiley . I går tog jeg "feltet" med ud og fik send Ginny ud 2-3 gange fra alle 4 sider. Og hvad gjorde min dygtige tøs? jo da hun løb (spurtede) direkte ud i felltet. Dygtig tøs!! det er jo nok 3 måneder siden vi sidst trænede felt... 2 gange løb hun dog ikke direkte ud i feltet men direkte ud og stillede sig en 1/2 meter til venstre for feltet. Jeg sagde stille "felt" og holdt armen mod feltet og da hoppede hun ind i feltet. Så trænede vi apport både træ og metal. Det gik også godt....Dog skal vi arbejde lidtr på afslutningen. Hun løber fint ind og sætter sig på plads, men i samme nu jeg tager apporten, så rejser Ginny sig op. Ellers trænede vi en del fjerndirigering (kun sit og dæk), samt dæk under gang. Hendes "Dæk umder gang" er langsom, så her er vi startet forfra med dæk - kommando fra pladsen og hvor jeg så samtidig træder et halvt skridt frem og belønner. Så langt går det fint, men så snart jeg giver dæk - kommando fra gang, så ligger hun sig laangsomt og går gerne et ekstra skridt også.
Nogen forslag til hvordan jeg forbedrer dette monent?

Åh ja! sidste weekend havde vi besøg af en Westie hvalp på 6 mdr. Ginny var overlykkelig over sådan at få besøg af en fir-benet smiley. Det var første gang hun har været den ældste. Det var ret så interessant at se på hvordan hun tacklede den situation. Men det klarede hun selvfølgelig rigtig fint. hun legede med den og når hun mente at westien var for hård ved Sille ( min kat) så gik hun forsigtigt hen og stillede sig imellem. Ret fint taget i betragtning af at hun ikke altid selv er for blid ved Sille.

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post9