kelpie

kelpie

skab..

hundelivPosted by Susanne Sun, February 04, 2007 08:26:57

Ja Ginny er i behandlingt for skab. Det har resulteret i at hun ikke har måttet lege med / hilse på andre hunde og hvad værre er: AG måtte hun heller ikke komme til smileyOg nu er de ved at lægge ny bund i Ridehuset, så nu er AG træningen indstillet på ubestemt tid...øv da også.

Men men alt er jo ikke kun skidt smiley . I går tog jeg "feltet" med ud og fik send Ginny ud 2-3 gange fra alle 4 sider. Og hvad gjorde min dygtige tøs? jo da hun løb (spurtede) direkte ud i felltet. Dygtig tøs!! det er jo nok 3 måneder siden vi sidst trænede felt... 2 gange løb hun dog ikke direkte ud i feltet men direkte ud og stillede sig en 1/2 meter til venstre for feltet. Jeg sagde stille "felt" og holdt armen mod feltet og da hoppede hun ind i feltet. Så trænede vi apport både træ og metal. Det gik også godt....Dog skal vi arbejde lidtr på afslutningen. Hun løber fint ind og sætter sig på plads, men i samme nu jeg tager apporten, så rejser Ginny sig op. Ellers trænede vi en del fjerndirigering (kun sit og dæk), samt dæk under gang. Hendes "Dæk umder gang" er langsom, så her er vi startet forfra med dæk - kommando fra pladsen og hvor jeg så samtidig træder et halvt skridt frem og belønner. Så langt går det fint, men så snart jeg giver dæk - kommando fra gang, så ligger hun sig laangsomt og går gerne et ekstra skridt også.
Nogen forslag til hvordan jeg forbedrer dette monent?

Åh ja! sidste weekend havde vi besøg af en Westie hvalp på 6 mdr. Ginny var overlykkelig over sådan at få besøg af en fir-benet smiley. Det var første gang hun har været den ældste. Det var ret så interessant at se på hvordan hun tacklede den situation. Men det klarede hun selvfølgelig rigtig fint. hun legede med den og når hun mente at westien var for hård ved Sille ( min kat) så gik hun forsigtigt hen og stillede sig imellem. Ret fint taget i betragtning af at hun ikke altid selv er for blid ved Sille.

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post9

Årets 1. AG træning

hundelivPosted by Susanne Sat, January 13, 2007 22:00:11

Jeg er ved at ordne væggene her på mit arbejdsværelse og det støver!! så PC'en har været frakoblet nogle dage. Men nu er den sat til igen, så nu må jeg skrive om vores 1. AG træning i år.

Vi har været så heldige at vi kan låne ridehuset i Tranegilde i Jan, Feb og Marts. Til første træningsgang var vi kun og tre instruktører og vores 3 hunde. Det var helt vildt fedt 1 1/2 times intensiv træning.

Vi Havde sat 5-7 spring og slalom op, som vi så øvede i forskellige kombinationer. På den måde fik vi trænet både back (ret nyt for Ginny), bagom skift, fremad og her, samt de hersens skønne ballet trin.

Alt i alt klarede ginny det super. Jeg skal blot vænne mig til at hun både er ultra hurtig og samtidig reagerer blot jeg drejer en bitte lille smule i skulderen. Meget opmærkson tøs er hun, min gode Ginny.

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post8

Godt Nytår

hundelivPosted by Susanne Mon, January 01, 2007 19:55:02

Ja så kom vi godt og dejligt nyvaskede ind i det nye år. Da vi var ude på vores atenluftetur lørdag aften fandt Ginny en dejlig portion menneske-opkast at rulle sig i smiley Det resulterede jo selvfølgelig i at hun blev vasket efter alle kunstens regler...

Da vi var ude at gå i går eftermiddags var der jo en del fyrværkeri og kanonslag. Uheldigvis blev der fyret et kæmpe kanonslag af på vejen ovenover en tunnel i samme nu, som vi gik igennem tunnelen, det lød ret så højt. Faktisk fik jeg ondt i ørerne af det smiley og Ginny virkede ikke videre begejstret heller, så jeg valgte at afslutte vores promenade og vende hjem. Jeg ville jo ikke risikerer at løbe ind i et kanonslag mere.

Selve nytårsaften holdte vi sammen med gode venner og Ginny hyggede sig. Da klokken var tolv og det nye år blev skudt ind lå Ginny trygt i sit bur og sov. Aldeles upåvirket af det hele.smiley

Hun er bare så helt utroligt god den lille Ginny. Tak til Pia & Caroline & Xtra & Jack for at frembringe så skøn en hund.

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post7

1 måned uden Clara

hundelivPosted by Susanne Sun, December 17, 2006 10:06:46

Her sidder jeg og tænker at nu er det jo efterhånden en mdr siden at vi sagde farvel til Clara. Og jeg hellere må få skrevet lidt igen..mu er jeg/vi jo ved at være ovenpå igen, men ak nej nu triller tårerne igen. Hvilket de også gjorde i går, da Ginny og jeg gik en tur i Dyreparken - det var første gang uden Clara smiley. Sådan bliver det nok ved at være lang tid endnu...

Men anyways så tager Ginny det bare super at være enehund og resocialiseringen i bla Søndermarken er gået / går godt. Mht hendes træning er det blevet til lidt del-moment træning på vores daglige lufteture. Agillity starter forhåbentlig op i ridehus til Januar og så skal jeg have fundet et sted at træne LP med Ginny. Der hvor vi hidtil har trænet må vi ikke bruge klikker..

Ginny havde en let maveforkølelese den anden dag, så jeg tænkte at hun hellere måtte få sit dækken på. Det var ikke vellidt!! hun lignede en hund, der fik bank i stedet for mad smiley

Men hun er da fin ik'?

Blog Image

  • Comments(3)//kelpies.dyrelunds.dk/#post6

Ginny - alene

hundelivPosted by Susanne Wed, November 22, 2006 19:34:39

Når vi er herindenfor virker Ginny til at tage det fint at Clara ikke er her længere. Men når vi er ude at gå, så kan man se at hun mangler sin legekammerat. Den anden aften, da hun og jeg nåede hen til søen, som hun og Clara plejede at tage deres spurteture rundt om, så stoppede hun og stod og kiggede tilbage. Som om hun tænkte: hov hvor bliver hun af? Heldigt nok så kom der en lille westie og tjuhei så løb Ginny hen til den i fuld fart, bjæffede i samme nu som hun vendte onkring. Bare en halv meter foran hunden. Præcis som hun altid gjorde med Clara smiley

Ellers går tiden meste med at få resocialiseret Ginny. Derfor var vi i Søndermarken både lørdag og søndag. Her mødte hun mange rare hunde, og det var tydeligt at se forskellen på Ginny fra lørdag til søndag.

Lidt tricks får vi da også lavet herinde, ligesom vi små træner ude på vores daglige gåture.

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post5

Savn & minder

hundelivPosted by Susanne Sun, November 19, 2006 18:09:40

Er det eneste, der er tilbage af min lille Clara nu. Hendes liv sluttede omkring kl 19 onsdag den 15/11-2006 - hun blev 6 år. Alt for kort et liv, men alligevel det bedste for hende.

Jeg har tænkt og tænkt den seneste tid, om der ikke var et eller andet, jeg kunne gøre for at give Clara mere selvtillid - men nej utallige råd hjalp ikke. Når det ligger dybt i hundens gener kan det være svært, og sommetider, som med Clara er det desværre umuligt. Men for pokker hvor jeg har bandet opdrætterne af Clara langt væk. Det er jo dem, der har avlet på hunde af linier, der havde nervøsitet i sig. Og så jeg bandet mig selv langt væk at jeg ikke kunne finde en løsning, der gjorde det muligt for Clara at få et godt hundeliv.

Nu er hun i hundehimmelen sammen med sin faste støtte Chang.Blog Image

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post4

En ufatelig svær beslutning

hundelivPosted by Susanne Tue, November 14, 2006 18:01:51

I Lørdags træf jeg mit livs hidtil sværeste beslutning. Jeg valgte at lade Clara få fred. Egentlig havde jeg bestemt mig for at det skulle ske i denne weekend, men af hensyn til mine egne nerver og helbred, så har jeg besluttet mig for at det skal ske i morgen.

Nu vil jeg bruge tiden sammen med min lille prinsesse. Jeg skriver igen, når det er overstået. smiley

  • Comments(1)//kelpies.dyrelunds.dk/#post3

En dejlig morgentur

hundelivPosted by Susanne Sun, November 12, 2006 12:14:14

Gik en dejlig tur i morges med hundene. Er der noget bedre end to hunde, der bare løber og leger og har det godt sammen? Trælst at det ikke kan være sådan indenfor også...

Nu vil jeg se om jeg kan nå at træne lidt tricks inden jeg tager til Slagelse Sygehus for at besøge min far. Her er dog glædeligt nyt, for han er flyttet fra intensiv idag smiley

  • Comments(0)//kelpies.dyrelunds.dk/#post2
Next »