kelpie

kelpie

Funderinger..

hundelivPosted by Susanne Thu, March 15, 2007 10:19:13

Dem har jeg mange af netop nu.:

Sterilisering af Ginny?

Ginny har jo en noget mindre underkæbe end overkæbe. Dette har medført at jeg må indse at hun aldrig skal have hvalpe. Ærgeligt for en hun er en kanongod hund med et super temperament.
Når hun så ikke skal have hvalpe, så tænker jeg at hun ligeså vel kan blive steriliseret. Derved er det nemmere at planlægge træning og konkurrencer. ligesom det også forebygger gener for Ginny senere i livet fx livmoderbetændelse og brystkræft. Men så igen er det jo et stort indgreb og vil hendes temperament forandres?

En anden ting er når jeg skal have en hund mere, så kan jeg håbe på at det vil være lidt lettere med to, når den ene er steriliseret.

Ny Hvalp?

En hund mere vil jeg jo have. Men er det tiden nu? Er Ginny klar til at få en hvalp ind i sit hjem? Det tror jeg nu nok hun er. I al fald klarer hun fint samvær med andre hvalpe og voksne hunde både her og ude. Men igen så er det jo noget helt andet, når den bliver en del af vores flok.

Har jeg tiden til en hvalp og alt hvad det indebærer? Ginny bliver jo 2 år nu og er godt i gang med hendes træningskarriere. Hun er efterhånden ovenpå igen efter Clara's noget hårdhændede behandling. Så hun er altså ikke helt så krævende længere.
Nu hvor jeg har kørekort vil det alt andet lige være lettere for mig at komme rundt med 2 hunde..

Bil?

Skal jeg anskaffe mig en bil nu? eller skal jeg låne naboens og min mors, når det er nødvendigt? Evt. undersøge muligheden for at stå som bruger af naboens bil? Hvis jeg står som bruger vil jeg jo få ancinnitet...

Ja, jeg har mange, mange flere ting, som jeg går og funderer på netop nu smiley ikke nemt...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pia Thu, March 15, 2007 19:13:36

Hej!

Jag tror inte att du behöver vara rädd för någon förändring i temperamentet på Ginny om du kastrerar henne. Några negativa effekter har jag inte hört, Thyndra tycker jag blev bättre.
Tycker så synd om dig att det inte går att ha Ginny som avelstik.....så tråkigt.

Lycka till med alla dina funderingar och planer :)