kelpie

kelpie

Stillingsskift

TræningsdagbogPosted by Susanne Mon, March 26, 2007 18:42:57

At det kan være så svært at svinge bagbenene op...Nu har vi trænet stillingsskift 2-4 gange/dag i over en uge. En del af skylden (hvis ikke al smiley) har jeg selv. Jeg har lært Ginny at stå under gang, hvilket hun klarer fint. Men tydeligvis har hun ikke forstået hvad jeg præcist mener med stå. Hun har forstået at hun skal stoppe og blive stående, men ikke at "stå" betyder: Stil dig med alle fire ben i jorden. Dette kræver at Ginny skal svinge bagbenene op, når hun skal fra sit til stå. Dette har vi trænet, men samtidig har jeg på et andet tidspunkt lært hende "nose-touch" på min hånd og mit signal til stå har hun forstået som "nose-touch". Hvor dum kan jeg være? smiley

Nå men jeg har jo så været nødt til at begynde helt forfra med Ginny og "stå". Jeg har forsøgt mig lidt fem, da jeg jo ville lære hende lydkommandoen uden håndsignal.

jeg har forsøgt at have ginny siddende ved min side og taget et skridt frem og sagt stå. Det kan hun jo selvfølgelig, da hun kan stå under gang.

Så endelig fandt jeg på dette:

Ginny sit - stå - kast godbid mellem forpoterne - ginny står - klik

videre herfra:

Ginny sit - stå - lad som om godbid kastes- ginny står - klik - godbid mellem forpoter eller over hovedet

Nu endelig efter lidt over en uges daglig træning af dette, så er Ginny rimelig sikker på at stå betyder at hun skal strække bagbenene smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.