kelpie

kelpie

Lidt af hvert

hundelivPosted by Susanne Sun, June 10, 2007 10:16:15

Ginny og jeg har ret så meget at se til nu for tiden, så der har ikke været tid til at få skrevet her i bloggen. Men jeg vil forsøge at skrive lidt om hvad vi har bedrevet tiden med den sidste måneds tid.

Mandagsaftenerne tilbringer vi i Albertslund, hvor jeg er instruktør. Første hold er for begyndere, så Ginny ligger pænt i sit bur og venter imens. Andet og sidste hold er for øvede og her træner Ginny med. Den ene af kursisterne på det øvede hold har været uheldig og kan ikke selv løbe med sin hund (en stor lab-blanding). Jeg har så løbet med den ved to træningsgange. Det har været sjovt og lærerigt at løbe med en helt anden type hund. Lab-blanding skal opmuntres en del undervejs og er også ret meget langsommere end Ginny. Så den skal handles helt anderledes end Ginny.

Onsdag træner vi i Vallensbæk agility sport (BCK) på holdet for de letøvede. Særligt jeg får enormt meget ud af at træne med her, da der jo er instruktør på til at fortælle hvilke fejl jeg laver. Ginny er bogstaveligt talt holdetas sorte får smiley (det er næsten ene sort/hvide bc'ere på holdet).

Torsdage cykler vi så de 4,5 km ud til Albertslund, hvor vi træner lydighed i 1-1 1/2 før vi cykler hjemad igen.

3 søndage i maj var vi på massagekursus, hvor jeg selv sagt lærte hvordan jeg skulle massere Ginny. Jeg har længe været lidt bekymret for om Ginny manglede lidt massage. Ikke fordi hun har vist tegn på ubehag, men mere fordi at hun jo løber agility 2*ugentlig, springer herhjemme når vi selv-træner og løber 5-6 km med kæresten 3-4 gange om ugen og jo også cykler sammen med mig onsdage og torsdage.

I alle fald har det været enormt lærerigt at være på massage-kursus, samt at det har lettet lidt på min bekymring.smiley

Konkurrence mæssigt har vi også været aktive smiley

Den 3. juni debuterede vi i LP2 i Fensmark. Det blev til en 3. pr. Bedømmelsen findes på Ginnys LP-side. Jeg har tilmeldt os til LP2 igen den 30.juni i Lyngby. Det giver os 3 uger til at få et par ting på plads smiley. Nej, pjat men Ginny behøver absolut træning i at være ude til stævner.

I går den 9. juni debuterede vi i agility. Jeg var et kvaj og glemte alt om hvad jeg har lært Ginny om felter smiley. Spring gik det lidt bedre, borset fra at vi fik en ærgelig fejl på hjulet. Ginny løb hurtigere end hurtigt og banen var meget ligeud, så jeg fik ikke markeret hjulet ordentlig med det resultat at ginny løb forbi.. På trods af denne fejl, hvor vi brugte tid på at rette, så klarede vi banen på 1 sek. under banetid. Vi endte rent faktisk med at blive nr 2 i klassen! Så endnu mere ærgeligt at jeg kvajede mig, da vi ellers ville have fået vores 1. pind.. men pyt vi havde det kanon sjovt begge to. Alt i alt er jeg ret så tilfreds med vores debut. Nu træner vi mere sikkerhed og så er vi klar til igen til august smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.