kelpie

kelpie

Det forgangne år..

hundelivPosted by Susanne Sat, May 10, 2008 10:23:41
Hmm... Gad vist om jeg nogen sinde bliver den store blogger smiley . 10 mdr siden jeg sidst skrev.. Hmm ja her er jo sket en del af både godt og skidt. Min far døde den 7. juli sidste år smiley. Han havde kræft og det var i og for sig et ok tidspkt for ham at tage afsked med denne verden. Hans krop tog ikke kemoen særlig godt og han fik fred før han for alvor blev mærket af canceren.
Vi havde før dette planlagt at gå 3 uger på Camino De Santiago i Nordspanien. Denne tur blev afkortet til 10 dage istedet. Men det var dejligt trods alt at komme afsted & den perfekte ferieform for mig efter min fars død. Den gav virkelig ro til at reflektere over tilværelsen og bearbejde min sorg.


Vi har desuden aftalt at gå Caminoen igen senest i år 2013. Det ser jeg frem til smiley

Den primære årsag til at vi har sat fristen, så langt ud i fremtiden er at jeg venter vores lille søn (havde termin i denne uge) smiley. Og i 2013 vil han være 5 år og forhåbentlig sætte lidt pris på en vandretur med sine forældre (måske i lidt mere luksusudgave end en alm pilgrimsvandring smiley.

Og så til lille Ginny-pigen, der jo blev 3 år i sidste uge. Hun trives og nyder vist nok at jeg pt er hjemme hver dag. I al fald er hun blevet mere rolig. Vi er nu stoppet med agility indtil jeg har født og er klar til at følge Ginnys fine tempo igen. Lige nu bliver det mest til et par daglige ture i luntetrav.. Derudover forsøger jeg på bedste vis at hygge lidt med hende med leg & småtræne lidt.

Jeg har tilmeldt os Dania Cup i uge 28. Det bliver enormt spændende at opleve. En hel uge med agility konkurrencer. Det er planen at vi skal konkurrere i AG1 & SP1 hver dag (undtagen onsdag, der er hviledag) hele ugen. Ginny har jo 2 pinde i SP1, så om alt går vel, så rykker vi forhåbentlig op i SP2 og hvem ved måske med lidt held vi også klarer at løbe os til oprykning i AG..smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.